Ons clubhuis

Tot 2003 was ons clubhuis gelegen aan de Nassaulaan in Middelburg. Daarnaast stond het clubhuis van Scouting De Gouden Cirkel. Vanwege nieuwbouwplannen van de gemeente moesten we die locatie verlaten. De Blauwe Jungle vertrok en zo dus ook De gouden Cirkel. Hieronder een foto van ons oude clubhuis in de sneeuw.

Oude clubhuis

Ons Nieuwe clubhuis kwam wederom naast dat van de Gouden Cirkel te staan. Dit keer aan de Geersesweg, nummer 8. De nieuwe locatie werd geheel naar onze zin gebouwd en ingericht. Dit clubhuis is ontworpen als een soort terp. Als we er niet zijn wordt de gehele voorgevel afgesloten door stalen rolluiken. Het voordeel van de bouw in een terp is dat het in de zomer lekker koel blijft en in de winter houdt het gebouw zijn warmte makkelijker vast. De terp is helemaal begroeid. Er staan nu zelfs wat kleine bomen op.

Clubgebouw

Ons clubhuis wordt niet verhuurd aan andere groepen of verenigingen.