Activiteiten

Naast onze gewone opkomsten zijn er verspreid over het jaar diverse activiteiten waar we aan mee doen in de regio.
Zo is er in februari Baden Powell Dag, een dag waarop de Middelburgse groepen gezamenlijk een activiteit organiseren zoals bijvoorbeeld een vossenjacht of letterspel.

De Kleine en Grote Trek: een wandeltocht rondom Middelburg die door een Middelburgse groep wordt georganiseerd. Als je goed je best doet (doorlopen, liedjes zingen etc.) dan kun je wel eens in de prijzen vallen:

Kleine Trek

Dan is er nog de dodenherdenking, waar we ook vaak met een aantal leden aanwezig zijn.
Het Pinksterkamp wordt georganiseerd voor en door groepen uit de hele regio Zeeland en is een hele leuke activiteit.
Onze eigen kampen zijn ook erg leuk; De ene keer een bezoek aan een groot kamp, dan weer een eigen kamp op een kampterrein of een klein kampje bij het clubhuis en in het najaar onder andere de kookwedstrijden. We krijgen een kookopdracht die we dan op een houtvuur moeten maken onder toeziend oog van een deskundige jury.

Klimmen